Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


avagy Pilo hogyan látja

2008.09.20

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Pilo

(Damme, 2008.09.28 21:51)

hát nem felejtjük el az biztos. Szörnyű volt nekem tehetetlenül nézni.
Reggeltől éjfélig ültem az ágya mellett és nem tehettem semmit, csak masziztam, etettem, meg elláttam a nővérek helyett.
Ez biztonságot adott neki és megnyugodott.. Szívszorító volt az a huszonéves gyerek magatehetetlenül.
Először el akartak küldeni, de a fiam kérte őket, hogy had legyek egész nap mellette. Nekik is jó volt, mert nem volt vele gondjuk.
A szemeit nem felejtem el soha, ahogy előszőr meglátott a műtét után...


FA -val kapcsolatban igazad van, mostani részekben és egy ideje nagyon jól játszik. Nekem girega változatlan nem tetszik, annyira kifejezéstelen állandóan a tekintete és merev az arca, kivéve, ha hisztizik, vagy sír. Úgy látszik alaptermészetébe vág ez a kétfajta kifejezés.
(persze lehet a plasztika miatt lett ilyen ?)

Olvastam amit a 113 -ról írtál. Abban vonja kérdőre B An-t ? Láttam egy részt, An B apjával beszél. Mit mond neki és mire kérdez rá, amire An nemmel felel ? Az öreg nagyon aggódónak tünt.


jaj damme

(pilo, 2008.09.28 20:21)

ezt még olvasni is rossz..:( szegény..


ja, F nem volt rossz..csak annyira keveset szerepel, nem értem, h ő nem akar, vagy az írók csinálják ezt...fura
sztem Monica nem volt most rossz- magához képest (én kb így viselkednék /tem egy intenzíven látogatóban, az ember azt se tudja mit mondjon, meg hova nyúljon....;))

Pilo

(Damme, 2008.09.28 00:10)

köszi a fordítást. Egész jól megcsinálták azeket a részeket.
B hörgése nekem egy kicsit rossz emléket idézett, mert a fiam a negyedik légmell után amikor átszabták és megstoppolták, akkor vette így a levegőt, míg a tüdeje nem tanult meg újra működni..
Nagyon jól játszott, csak nekem olyan furcsa püffedt és "öreg" volt az arca.
De griega amit összeugrált a műtéti oldalon minden részben az szánalmas volt.

hááát

(pilo, 2008.09.27 19:56)

F egy gyerekkori emléket mesél T-nak b-ről, h valami labdáért felmászott a fára (nem emlékszem pontosan)...és ő (F) mondta ezt neki, h csinálja..B leesett és eléggé megsérült, de sose köpte be őt (F-t)..és azt azóta se tudja elfeljten, merhogy milyen nagyszerű ember ....

a 114-esben,megint vmi dns vizsgálatra készülnek (a(h a juliana véres ruhájából ki lehet mutatni, h az ő vére)..asszem ezt magyarázza a bau (nem mondom, h 100-asan értem , amit hörög:)))a R meg szeretné ezt....(nem a hörgést, hanem a vizsgálatot;))

a D-t meg a N-t gondolom azért engedik el mert nincs bizonyíték, de


Pilo

(Damme, 2008.09.27 08:15)

a 114 -ből lefordítanád mit mond B Ros -nak.

Köszönöm

Pilo

(Damme, 2008.09.27 06:46)

megnéztem a 112 -t. csak 3 dolgot kérdeznék,

1. An mit mond a fiának, amikor az apjáról kérdez.
2. Kiderül, hogy miért engedik megint el D -t és N -t ?
3. Ros miért nem szól F -nek, hogy tudja hol van As.

Ros és B jelenetét "elrontották", mert nem figyeltek arra, hogy a csövet az orrából már előzőleg kivették. Nagyon szép jelenet volt, amikor az apja megitatja B -t. Sok szeretet volt a mozdulatokban.

Pilo

(Damme, 2008.09.25 01:17)

Flacutól megnéztem a 110-et. Sok kérdés nincs, mert ez is egyértelmű.

1. a legjobban ebből a részből F és Tano beszélgetése tetszett (F valamit mesél neki B-ről) Mit mesél ?
A másik jelenet ami tetszett még Tano és Andrea találkozása a kórházba.
Hát valahogy B és An párosnak is így kéne érzelmet eljátszani... itt kezdődik..nem az erőlködés, amit tőlük lehet látni.
Ez nem B hibája, ő csak idomul a nőhőz, akivel nem tud mit kezdeni annyira hideg ..

2. Rosario hol van és mit csinálnak abban ahol takarít ?

Hát csak ennyi lett volna.. Köszi előre is.

Rosario

(Damme, 2008.09.23 14:59)

a sori szerint valami önálló nyomozást a kb 106. résztől kezd el(ebben nem vagyok biztos, de valamelyik végén egy kocsiban ülve faggat egy pasit, de nem értettem, hogy mit akar megtudni tőle)

Az a nő aki vele van állandóan (nem jut eszembe a neve talán Belén ?), veszekszik is vele, mert rájön az egészre úgy, hogy R-t rajtakapja, amikor kimegy az utcára telefonálni. R. elég agresszíven beszél is vele, amikor kérdőre vonja.

A végkifejlet az, hogy valahová bemegy,(kiderül, hogy milyen intézménybe megy?) valaki személyiségét felvéve lebuktatja As embere.
Egyébként az az idős pasi nem szerepelt már a soriban, akivel R a lebukása előtt tárgyal ? Annyira ismerős volt.

Pilo

(Damme, 2008.09.23 14:51)

köszi a fordítást, de szerintem hacsaknem valaki kéri, na 109 -et nem kell fordítani, mert az télleg egyértelmű.

Egyet (na a sok mellett még) nem értek, hogy ki az a két pasi, As embere, aki közül az egyik felismeri R -t.
Úgy tünt, mintha a rendőrségen dolgoznának ? Biztos rosszul láttam.
Mostmár az is kérdés lett, hogy amikor J-t elszállítják, és N -t D -t elkapják a rendőrők, akkor ki a fene és hová viszik el a lányt, hisz rendőrségi akció volt...
Van egy olyan érzésem, hogy megrendezett As-féle elrablása volt J-nek, márha télleg meghalt ? A zsaruk között is van lefizetett embere ?

Egyre több olyan szál van már, amit ez a Kamanyi nem varr el, ezáltal érthetetlenebbé válik a sori.
Nem futtat ki egy történetet sem normálisan a végéig. Szerintem már sokan amiatt nézik, mert ezekre a homályos, hátha meglesz végkifejletekre kíváncsi.

a nyomozásban

(pilo, 2008.09.23 07:41)

nem tartanak előbbre, mint bau, sőt...bau elmondta F-nak, h felismerte ana anyját, azt meg nem tudja a P.
a rosariot nem tudom, most a 109-ben láttam, h a norman átadott neki vmi hamis igazolványt (?)..és megkérte, h nem árulja el a bauéknak, szóval titokban csinálja....

nem tudom, a 109-es tartalmát leírjam? mert az elég egyértelmű,h mi van...mindenki szomorú és sír,mert bau élet-halál között lebeg, ana az intenzen kéri, h ne haljon meg....tano ki van bukva, mert őt mentette meg azzal, h feláldozta magát...a Nicolas meg azért van kibukva, mert meghalt juliana..(én ezt nem értem, olyan, mintha tényleg meghalt vona....elég fura ez a sorozat...)...ha van kérdés, igyekszem válaszolni ;)

hát

(Damme, 2008.09.22 11:56)

több részen keresztül (107-109) nagyon szervezkedik Rosario. Arra rájöttem, hogy a 109 -ben a fiatal srác valami fotót ad neki, valszeg igazolvány, amivel a végén lebukik.

N is az utsó részben megy el, de nem értettem kinek telefonál előtte..

F és P -vel kapcsolatban csak arra voltam kíváncsi, hogy hol tartanak a nyomozásba és F -ék tudják-e, hogy kapott egy zsaroló csomagot, amiben azt hiszem a levél mellett az unokája vagy kinek a cipője volt.

Köszi a válaszokat.

ez a rosarios

(pilo, 2008.09.22 08:50)

melyik részben van (mert a flacuránál néztem...lehet, h hiányzik;))

O arra jön rá, h daniela nem mond igazat...de be is vall neki mindent, h vaójában nincs senkije és semmije,...emma nem tudja, h ő az anyja.., de kedveli:)

Bau és Tano...hát azt én se nagyon értem, h miért ketten mennek, mert eddig ebből sose sült ki jó....el akarták kapni váratlanul, gondolom, mert, ha a rendőrség odamegy szirénázva, akkor megint elmenekül...mondja is astor, h meglepték, nem számított rájuk...

F és P..mikor?? és a nachás is mikor??

na végre

(Damme, 2008.09.21 22:25)

a szerver elengedte a hsz -t.. Nem folymatosan írtam, mert a fiammal beszélgettem és rám szólt emiatt :)))

A másik téma, hogy történik valami Pascale(az ügyész vagy ki) zsarolásával ? F -ék tudnak róla ? Miről tárgyalnak F és P ?

O mit derít ki a nőről ? A kislány rájön, hogy ő az anyja ?

Na otthagyja N -t és D -t ? As-hoz megy ?

Az egész akció jelenet érthetetlen számomra, mert F tud róla hová mennek, de erősítés miért nem megy velük ? Miért csak ketten vannak ? Na jó tudom, kamanyi így írta meg, de valami indok volt rá a soriban?

írnék

(Damme, 2008.09.21 22:20)

akkor kérdést, nem is annyira, mint összefoglaló kérés.

Rosario kivel beszél a kocsiban, mit akar megtudni tőle. Kiderül mit nyomoz, vagy csinál ? Ki az a fiatalember, akitől az utcán egy sárga borítékot kap és B nevét is megemlítik. Kinek álcázza magát, hol van, hogy AS -nak az embere felismeri. Mit akar ott Rosarió megszerezni ?

Előre is köszi a választ.

Pilo

(Damme, 2008.09.21 19:33)

nagyon köszönöm a válaszokat.

108

(pilo, 2008.09.21 18:24)

nagyvonalakban:

Ana, rájön, h ott van a házban az apja és könyörög, h nyissa ki neki az ajtót...később a kocsiban mondja az andreanak, h nem tudja, mit csináljon, hiszen az apja és nem tudja nem szeretni...

bau elmondja Fabionak, h az a nő, elene, de ne mondják meg a pascalenak, mert szegény ana, h mindenki a családjában gonosz, meg a rendőrség se hinné el, h ő az egyetlen, aki nem tudott semmiről...
Nicolas beazonosítja a hullát, azt mondja, h az a juliana..(és úgy tűnik, tényleg...)

a Daniela elmondja az O-nak, h igazából se férje se gyereke, csak félt bevallani..

Bau tudja, h hol van Astor és a Tanoval elindulnak, h rátörjenek..

ha konkrét kérdés van...szólni!! :)))

nnna...akkor 107

(pilo, 2008.09.21 17:49)

kisfiú- bau (5.) : bau odaköltözik hozzájuk, kisfiú (hogy hívják??) azt mondja, h nem kért tőle engedélyt...erre bau megkérdezi, h odaköltözhet-e...kisf megengedi (előtte meg olyan könyveket ad neki ajándékba, amiket ő olvasott ennyi idős korában;))

bau -fabio (1.)miután elmegy az Ana, azt mondja, h látja, h nem is figyelt oda eddig arra, amit mondott..erre bau közli, igen ki akarja vonni magát ebből az egészből...Fabio azt mondja, h ne szórakozzon, mert most jobban szükségük van rá, mint valaha...ekkor meglátja a képet (amin elena van), de nem mondja meg, h tudja, ki az (merhogy a Fabio azt nyavajogta neki előtte, h nem tudják, ki az a nő...

Alejandra és O b-ről (6.) A azt kérdezi, h O tényleg azt gondolja-e, h B a felelős Ines haláláért, O azt mondja, h igen, emrt ő vitte bele mindannyiukat ebbe...de, h mostmár vigye végig, lesz ami lesz...

O és kulcs (2.) : akölcsönkéri az apja kocsiját, h kövesse a Danielat, mert vmi nem stimmel vele neki...

na meg van

(Damme, 2008.09.19 12:29)

eszembe jutott.

4. N és D beszélgetése ( kb. 28')

5. a gyerek mit kérdez B -től és miben egyeznek meg (kb. 9' )

6. Al és O B-ről ( kb. 34.')

Köszi

Pilo

(Damme, 2008.09.19 12:26)

megnéztem a 107 -t is.

1. a 30,34'- nél Fabió mit mond B -nek, amikor An elmegy a gyerekkel ?
2. Oc. milyen kulcsot kér el és mit akar csinálni ?

a többit meg elfelejtettem és nem írtam fel :)))

Köszi

Pilo

(Damme, 2008.09.18 17:17)

igyekszem visszafogni magam, hát kevés kérdést teszek fel.

1. Mi történik Solitával ? Ki az a pasi akivel kocsiban beszél és miről.

2. An anyja hová megy, menekül ?

3. Ha tudod részletesebben kérném B - O - és az apa vitáját. Főleg, amit O mond B -nek.

Hát ennyi, mert ha tartalmat fordítod, akkor abban is sokminden lesz. Köszi