Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Boldog szülinapot kispapa!

2008.04.06

 


Ezzel a mondattal és csokitortával köszöntötték fel rajongói. Hétfőn, 31-én a galan 36. évébe lépett és úgy határozott, hogy úgy ünnepli ezt meg, ahogyan neki a leginkább tetszik: magánemberként a családja körében. De a rajongó lányok megelőzték és vasárnap meglepték a színház kijárata előtt.

Tele van aggodalommal, de boldog. Ez mondható el Facundo Aranáról manapság, miközben várja María Susinivel (31) közös kislányuk születését. Búcsút intett a színháznak és elfújta a 36 gyertyát. Mivel a taps és a sok érzelem közepette 30-án vasárnap a galan elbúcsúzott a Codicától, a Marcelo Cosentino rendezte színdarabtól, melyben Arana Alejandro Awadával, Federico Oliverával és Jorge D’Elíával játszotta együtt a főszerepet a Liceo Színházban.

"Valójában 10 hétre szólt a szerződés, még a jövő vasárnapot is el kellett volna vinnem, de nagyon elfáradtam. Napi 12 órát forgatok és ez kimeríti az embert" - mondta Facundo Arana a színház kijáratánál az utolsó előadás után, mielőtt Martín Seefeldre hagyományozta a szerepét. Ezalatt vállveregetések és sok érzelem közepette színésztársai és a rendező mondott búcsúszavakat az előadásról. Kint meg tortával a kézben várta Facut a tucatnyi rajongó, hogy elénekelhessék neki a Boldog szülinapot.
Noha eddig az időpontig Aranának sikerült összeegyeztetnie a Telefé által sugárzott Vidas Robadas című sorozatban végzett munkáját a színdarabbal és a magánéletével, kénytelen volt azt mondani a színháznak, "elég". Ergo, mostantól minden kapkodás nélkül tudja magát a sorozatbeli forgatásoknak szentelni. "Éppen a szerepem és Solita Silveyra közti nagy találkozásra várok" - mondta.

De nemcsak minden a munkáról szól a galan életében. Hozzátartozói arról számolnak be, hogy már alig bír magával. "Egy álom teljesül május 23-án" - mondják. Ez az a dátum, amikorra a szülés várható. "Jelen pillanatban teljes mértékben félelemmel vagyok eltelve, máskor meg semmitől sem félek, de végeredményben mindez egy áldás." - ismerte be nemrég.
Mindeközben a kismama büszkékedik a hasával. Élvezem, hogy ilyen nagy pocakom van. Elégedett vagyok az élettel" - mondja María egy alkalommal, mikor ajándékokat vásárol a baba számára és a barátnői és az anyja társaságában tölti a napokat. A mai napig a modell hétfőtől csütörtökig a Tigre negyedbeli lakásában pihent, és csak péntek estétől találkozott Facundoval annak nemrég épült házában, hogy együtt töltsék a hétvégét. Most viszont, hogy Aranának, aki éppenhogy betöltötte 36. évét, több szabadideje lesz, meglátják, tudnak-e több időt együtt tölteni. És valóban, ez a legjobb módja annak, hogy megszokják elkövetkezendő közös életüket.

(forrás: Gente; fordította: Goli)