Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tinelli vészjósló árnyéka vetül Aranára

2008.03.25

 

A Telefé fel akarja hozni a Vidas Robadast

Már csak 15 nap maradt Marcelo Tinelli behajózásáig a Canal 13 képernyőjére, Claudio Villaruel, az argentin televízió elnöke továbbra sem találta meg a megoldást a Telefé újbóli csatasorba állítására.

Nyilvánvaló, hogy a sorozatok az év első hónapjaiban nem hozták meg számára a kedvező fordulatot. Hogy fellendítsék az Una de dos (Két férfi egy nője) nézettségét, a sitcom szerepeltette Florencia Peñát, Luís Luquét és Fabián Venát, akik csatlakoznának a Vidas Robadas c. sorozathoz, melynek főszereplői Facundo Arana és Mónica Antonópulos.

A történet főtengelye az emberkereskedelem. Úgy tűnik, mintha nem keltette volna fel a nézőközönség érdeklődését, és a nézettségi adatok napról napra nagyobb aggodalommal töltik el a csatorna vezetőit.

A sorozat nézettsége, mely március 3-án 21,8 ponttal debütált, egyre lejebb csúszott egészen a múlt szerdai 13,7 mélypontig. Noha még kétjegyű a szám, így mégsem tudja felvenni a versenyt a konkurenciával.

Tinelli képernyőre való megérkeztével a Telefének nagy fejtörést okoz, hogy milyen lépéseket tegyen erre az évre, mely a csatorna számára igen kedvezőtlenül kezdődött. A Pavón úti műsorszóró benfentesei úgy vélik, hogy a Vidas Robadas nem az a program, mely legyőzheti vagy elcsábíthatja a nézőket a "Guru"-tól.

Egyelőre a színészeknek csak 3 hónapra szól a szerződésük, és azok megújítása maguktól a színészektől, Aranától és társaitól függ, hogy képesek-e vagy sem elhárítani a katasztrófa helyzetet.

(forrás: minutouno.com; fordította: Goli)