Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Arana: szülinap és búcsú

2008.04.01

 


Tegnap töltötte be 36. szülinapját Facundo Arana, de már vasárnap este csupa érzelemmel megünnepelte azt a közönséggel és kollégáival. Vasárnap a Liceo Színházban Facundo utoljára öltötte magára Richard Roma, a Codicia-beli szerepének öltönyét - amelyet szerdától Martín Seefeld játszik majd - az egész család (szülők, testvérek) jelenlétében, akik elkísérték ezen az estén erre a különleges alkalomra.

Alighogy befejeződött David Mamet színdarabjának bemutatója, Marcelo Cosentino, Facundo nagyszerű barátja és a darab rendezője felment a színpadra, hogy kifejezze háláját a darabban való részvételéért és megdícsérje az egész társulatot és először ölelje meg Facut a többszáz közül, akiknek később fogadná üdvözlését, mivel nyilvánvaló, hogy kint már ott voltak rajongói, akik égtek a vágytól, hogy megpuszilják, üdvözöljék és átadják neki jókívánságaikat, hogy csak el ne szalasszák!Természetesen egy nagy tortával fogadták: vaníliás piskótából, dulce de lechével, krémmel és gyümölcsökkel. Hálából a szőke jódarabig dedikált nekik - minden este így tett előadás után -, elfújta a gyertyákat, minden egyes lány lefotóztatta magát vele, és megállás nélkül gyártotta az aláírásokat.

Újságírók is voltak ott, akiknek Arana előre megköszönte jelenlétüket. Mint egy mini sajtótájékoztató, minden kérdésükre válaszolt: a színdarabról, a tévéről és a hamarosan születendő kislányáról. "A Codica rendkívüli tapasztalat volt. 10 hétre szólt ugyan a szerződés, de 1 héttel előbb fejeződött be, mert nagyon elfáradtam: a Vidas Robadasban napi 12 órát forgatunk és ez nagyon kimerítő" - mondta a galan. Mikor a sorozat ratingje felől kérdezték (vannak pletykák a krízisről, mert nem felel meg az elvárásoknak) lehűtötte a kedélyeket:
"Nagyon elégedettek vagyunk. 14/15 pont az nem rossz, bár vidéken többet is mérnek."
Ami a kisbabáját illeti - aki májusban érkezik majd - Arana bevallja: "Szuper boldog vagyok. Olyanm mintha csak tegnap tudtam volna meg, hogy apa leszek, néha meg ez a 7 hónap terhesség 7 évnek tűnik a sok aggódás miatt." Kettőtök közül ki aggódik jobban? Én! María (Susini, a párja) jól viseli a terhességet. Néhány napja az jelent meg, hogy Anastasiának akarjuk hívni és bár ez nagyon szép név, ez nem igaz. A karjaimban szeretném tartani és látni az arcocskáját, hogy eldönthessem a nevét.".

(forrás: Clarín, fordította: Goli (hát ki más:))