Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Interjú María Susinivel

2008.03.23

 

María Susini, avagy Miss Szimpátia

Facundo Arana továbbra is készültségben van.

Susini már nem vidám és szimpatikus, mint azelőtt, és úgy tűnik, kizárólag Facundo Arana nyers és goromba kisugárzása süllyedt mélyre.
Íme egy rövid és hézagos riport.

Hallod-e Susini; Kicsit más a hangnem, ugye?

- Hogy vagy?

- Nagyon jól. Szerencsére sokkal nyugodtabban.

-Megváltoztak a dolgok?

- Mostmár jobban tudom élvezni a terhességemet.

- Miért, azelőtt nem?

- Hát...nehéz volt. A sajtó mindenhova követett. Igazság szerint az elején nagyon kemény volt, nagyon ideges voltam. Most egy másik szakaszba értem, sokkal kipihentebb vagyok. Úgy érzem, sikerül olyan visszafogottnak lennem, mint ahogyan azt szeretném.

- Mindketten sokkal nyugodtabbak vagyunk.

- Dolgozol még?

- Nem, már nem. Inkább most egy darabig leállok, és magamra és a kisbabára koncentrálok. Sok ajánlatom van, de majd meglátom, hogy megcsinálom-e a baba születése után.

- És addig mit csinálsz?

- Néha festek vagy a családot látogatom. Ma például a testvéremnél ebédeltem. Ide-oda megyek, sétálgatok... Olvasok is. Most élvezem azt, amit kezdetben nem tudtam, mert nagyon komplikált volt... Mindentől féltem. Most már jobban biztonságban érzem magam. Az igazság az, hogy boldog vagyok. Nagyon boldog.

- Most már elkezdtél kívánós lenni?

- Mmm...(csend). Szóval részleteket akarsz!(nevet) Az egyetlen amit mondhatok az az, hogy nekem tetszik, hogy ilyen szuper pocakom van. Büszke vagyok és élvezem az életet.

María Susini (31) a maga kis világában él. És azt mondja, semmi sem zavarhatja meg azt a pillanatot, amit most átél. Noha nem akart pontos dátumot mondani, köztudott, hogy 7 hónapos terhes és hogy a szülés időpontja május 23., hogy a baba kislány lesz, hogy továbbra is keresi a baba nevét azokban a tucatnyi terheseknek ajánlott könyvben, amit megvásárolt és amiket ajándékoztak neki, hogy hétfőtől csütörtökig a Tigre negyedbeli kis bérelt lakásban él és péntek esténként találkozik Facundo Aranával (35) egy házban, amit Facundo építtetett a szomszédságban, hogy a hétvégét együtt töltsék. Azt mondja, jól megvan a párjával, de csak keveset látják egymást, mert ő hétközben dolgozik és inkább nem utazik az északi kerületbe, hanem a Palermo-beli házban alszik. Eközben María a barátnői és a mamája társaságában tölti a napokat.

(forrás: imagebam.com; fordította: golacsn)