Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Telefé vs Canal13

2008.03.04

 

Nagyon jó kezdet, 7 ponttal lemaradva  a Trecétől...

A Vidas Robadas 21:16-kor kezdődött vetélkedve a Por amor a vos-szal, mely előretolta műsoridejét, hogy összeütközésbe kerüljön a Telefé új sorozatával.

Image and video hosting by TinyPic

Az első percekben Facundo Arana volt látható, ahogyan hegyet mászva halad előre, csodálatos felvételeken, dublőr nélkül a Catedral csúcsán. A téma egyértelműen krimi jellegű az első percekben, már kezdetekkor felvázolta a pár, Bautista Carrasco (Arana) és  Ana Monserrat (Mónica Antonópulos) egymás iránt érzett vonzalmát, mikor Bautista saját teste melegével menti meg a hidegtől a lányt.. .miközben a bázison a felesége (María Carámbula) vár rá. A feleség, aki később balesetben meghal.

Image and video hosting by TinyPic

Haladjunk öt percenként előre, megvizsgálva a Trece és a Telefé közti vetélkedést.
22:22-kor a Telefé 18 pont, Trece 30,3, 22:23-kor 18,9 szemben 30,8-al, 22:24-kor 19,3 a 30,2-höz, és elérkezünk 22:27-hez, mikor 19,8 a  "Vidas Robadas"-nak, szemben a "Por amor a vos" 29,8-cal.

 

Image and video hosting by TinyPic

Arana filmjének közepén az átlag 22,5, szemben a "Por amor a vos" 29,1-ével. Csaknem 7 ponttal több a Trece javára és egy jó kezdet a Telefének a főműsoridőben.

Image and video hosting by TinyPic

Arana sorozata bemutatta összes szereplőjét és 22:42-kor először jelent meg Soledad Silveyra Río Manso, a falu ápolónőjeként, ahol elindul majd a történet áldozatainak konfliktusa.

Miközben a gonosz megérkezik a faluba Juan Gil Navarro képében, a központi pár (Arana-Antonópulos) újra találkozik, mely megpecsételi sorsukat. És ezzel párhuzamosan tűnik el Solita lánya.

A jó és a rossz fel vannak vázolva az első részben egy jól elkapott szintézissel és elsőosztályú televíziós felvételekkel.

 

(forrás: Puroshow, fordította: golacsn)